Resultaten voor vertaling

 
vertaling
 
Hispage: Online Bibles: Many translations in many languages.
28 En God zegende hen en God zeide tot hen: Weest vruchtbaar en wordt talrijk; vervult de aarde en onderwerpt haar, heerst over de vissen der zee en over het gevogelte des hemels en over al het gedierte, dat op de aarde kruipt.
Transform Juridische Vertalingen Welkom.
Snelheid is the name of the game in juristenland; dankzij onze korte lijnen binnen ons compacte vertalersteam kunnen wij snel tot zeer snel vertalingen aanleveren. Heeft u een vertaling nodig binnen enkele dagen of zelfs nog dezelfde dag? Mail of bel ons en wij komen direct in actie voor u.
Online woordenboeken van bab.la loving languages.
Engels Italiaans Engels Italiaans. Engels Japans Engels Japans. Engels Koreaans Engels Koreaans. Engels Noors Engels Noors. Engels Pools Engels Pools. Engels Portugees Engels Portugees. Engels Spaans Engels Spaans. Engels Roemeens Engels Roemeens. Engels Russisch Engels Russisch. Engels Swahili Engels Swahili.
AVB Vertalingen Het vertaalbureau voor Professionele vertalingen.
Casestudy: Vertaling Frans naar Nederlands210 pagina's' fiscale documenten Frans-Nederlands in 10 dagen De klant Een van de grootste notaris-/advocatenkantoren van Nederland. De opdracht Vertaling van 210 pagina's' 113.000 woorden gespecialiseerde fiscale, financiële en juridische tekst van het Frans naar het Nederlands.
Lutherse vertaling 1648 Nederlands Bijbelgenootschap.
De behoefte de eigen identiteit te handhaven ten opzichte van de gereformeerden, wier Statenvertaling veel te veel van de lutherse bijbel afweek, bracht de lutheranen ertoe zelf een vertaling van de Lutherbijbel in het Nederlands te maken. Bovendien wenste men de Duitstalige leden van de kerk een goede Nederlandse vertaling te geven, zodat het gebruik van de Duitse bijbel zou verdwijnen.
Nederlandse vertaling Mein Kampf direct een bestseller NRC.
De nieuwe vertaling in het Nederlands van Adolf Hitlers Mein Kampf wordt uitgepakt in een boekhandel in Amsterdam. Remko de Waal/ANP. De nieuwe Nederlandse vertaling van het boek Mein Kampf Mijn Strijd van Adolf Hitler is na tien dagen ruim veertienduizend keer verkocht.
NBV.nl Nederlands Bijbelgenootschap.
NBV en andere vertalingen. De Nieuwe Bijbelvertaling NBV is een vertaling in hedendaags, natuurlijk Nederlands. Het is een interconfessionele vertaling, uitgebracht door het Nederlands Bijbelgenootschap NBG en de Katholieke Bijbelstichting KBS, in samenwerking met Vlaamse partnerorganisaties. De NBV is gepubliceerd in 2004.
Adobe Photoshop CS vertalingen Engels-Nederlands Photoshop-Tutorials.
Schuine kant en reliÃf. Gerelateerde Photoshop Tutorials. Adobe Photoshop Tools Menu uitleg. Tagged with: adobe photoshop nederlands engels vertaling, vertaal, vertalen. Random Tutorial Showcase. Pixeleren/ Korrelig maken. Camera's' en accessoires. Jouw Pixum Fotoboek 10 euro korting! Adobe Photoshop CS vertalingen Engels-Nederlands.
Beatrijs: moderne vertaling door Willem Wilmink Koninklijke Bibliotheek.
Beatrijs: moderne vertaling door Willem Wilmink. Beatrijs: vertalingen en bewerkingen. Beatrijs: moderne vertaling door Willem Wilmink. Beatrijs: moderne vertaling door Willem Wilmink. Lees ook de inleiding bij Beatrijs en blader door het digitale topstuk, compleet met een rondleiding en de tekstweergave in oud-Nederlands.
Gratis online vertaling.
Aanbod van honderden woordenboeken en vertaling in meer dan 800 gekoppelde talen. De volgende generatie van vertaling! Nu downloaden t Is gratis. Babylons gratis online vertaling. Bent u op zoek naar een online vertaler, dan hebt u hier de beste gevonden.
Vertaal documenten.
Tik in het zoekvak Ruwe vertaling van een webpagina het adres van de website. Er staat nu een voorbeeld: www.cnn.com. Kies de gewenste vertaaloptie. In het voorbeeld staat Engels naar Nederlands aan, maar u kunt ook andere combinaties kiezen. Klik op Ruw vertalen!

Contacteer ons